Olemme moderni pohjoismainen kalaravintola. Ihailemme syvästi merenantimien monipuolisuuden tuomia lukemattomia mahdollisuuksia. Jokainen annoksemme on kunnianosoitus itse raaka-aineita kohtaan, joita käsittelemme niiden kaipaamalla herkkyydellä ja rautaisella ammattitaidolla. Keskitymme vastuullisesti kasvatettuihin ja pyydettyihin mereneläviin, eri valmistustekniikoita ja kypsennystapoja soveltaen. Emme sitoudu tarjoamaan tietyn maan tai ruokakulttuurin makuja, vaan luovuuttamme ohjaa rakkaus mereneläviin. Tarjoamme vieraillemme viihtyisän ja rennon miljöön, missä jokainen voi nauttia meren parhaimmista antimista niin ylellisesti tai arkisesti kun sillä hetkellä itsestä tuntuu.
MATTI JA SYLVESTER
Ravintola Boulevard Bar & Seafood on kahden monessa (kala)liemessä keitetyn keittiömestarin, Matti Wikbergin ja Sylvester Soisalon yhteinen haave, joka polkujen kohdatessa vuosien jälkeen konkretisoitui yhteiseksi ravintolaksi.
Matilla on pitkä ura takana niin keittiömestarina kuin ravintoloitsijana. Urallaan häntä on aina ajanut eteenpäin halu luoda jotain uutta ja erilaista, sekä tarjota ihmisille elämyksiä. Saman intohimon ajamana syntyi myös ravintola Boulevard.
Sylvesterin kokin ura alkoi ravintola Boulevardia edeltäneen ravintolan keittiöstä vuonna 2012. Maailma kutsui pian nuorta kokkia, ja Sylvester työskenteli seuraavat vuodet fine diningin parissa useissa nimekkäissä ravintoloissa Suomessa ja ulkomailla. Sylvesterin maailmalta ammentama kokemus, kyky keskittyä olennaiseen ja ripaus luovaa hulluutta näkyvät monissa ravintolan yksityiskohdissa.