Parhaimpia ovat yhdessä jaetut hetket hyvän ruoan ja juoman äärellä! Vaikka toisinaan otamme ruoan valmistuksen jopa vakavasti, tarjoiluistamme nauttimisen tulee olla hauskaa. Ruokalistamme on kunnianosoitus merten ja vesistöjen maukkaimpia antimia kohtaan. Keskitymme raaka-aineissa vahvasti tuoreisiin, vastuullisesti kasvatettuihin ja pyydettyihin mereneläviin. Meillä raaka-aineet ja niiden alkuperä ovat kaiken keskiössä. Tuoreet osterit, äyriäiset, kalat ja simpukat valmistetaan klassisia ruoanvalmistustapoja kunnioittaen, kuitenkin rohkeasti soveltaen.
Keittiömestarimme suunnittelema eheä kokonaisuus keittiömme parhaimmista antimista. Menu Boulevard on saatavilla illallisella ja tarjoillaan aina koko pöytäseurueelle, erityisruokavaliot huomioiden.
Hapanjuurileipää ja voita
Tonnikalacarpaccio tryffelivinaigretellä ja parmesanilla
Kermainen merirapukeitto ja pastis-vaniljavaahto
Ruskistetussa voissa haudutettua taimenta ja appelsiini-beurre blanc -kastiketta, perunapyreetä ja vihreää salaattia
Karamellipannacotta, vaniljaa ja rommia, hommage à Chez Dominique
Viinisuositukset + 59 €
Katkarapuja, muikunmätiä, majoneesia ja paahtoleipää
Höyrytettyä kuhaa, kukkakaalipyreetä ja muikunmätikastiketta
Tahitian Grand Cru- vaniljajäätelöä ja kuningatarhilloa
Juomasuositukset 46 €
Hiilihapotettu ja suodatettu Thoreau-vesi 8 €/0,75l
Tyynenmeren osterit
1 kpl / 5 €, 3 kpl / 14 €, 6 kpl / 26 €
Gratinoidut osterit
1 kpl / 7 €, 3 kpl / 20 €, 6 kpl / 39 €
Premium- osterit
1 kpl / 8 €, 3 kpl / 23 €, 6 kpl / 45 €
Black label 50g 130 € / 30g 80 €
Oscietra 50g 155 € / 30g 90 €
Muikunmäti 50g 28 € / 30g 19 €
Kaviaarit tarjoillaan hapankerman, ruohosipulin ja paahtoleivän kera
Hapanjuurileipää ja talon kirnuvoita
Valkoisia anjoviksia oliiviöljyssä
Rapeaksi paistettu seesaminsiemenöljyllä maustettu katkaraputoast
Keitettyjä katkarapuja, majoneesia ja paahtoleipää
Grillattuja Manzanilla - oliiveja
Katkarapuja, muikunmätiä, majoneesia ja paahtoleipää
Tilliliemessä keitettyjä merirapuja majoneesin ja paahtoleivän kanssa
(hinta per kpl)
Raaka tonnikalacarpaccio tryffelivinaigretellä ja parmesaanilla
Savustettua burrataa, vihreää pestoa ja talviomenaa
Kermainen merirapukeitto pastis-vaniljavaahdolla
Lämminsavulohirillette, tilliä ja paahtoleipää
Hirvitartar, muikunmätiä, piparjuurta ja raakaa keltuaista
Höyrytettyjä sydänsimpukoita, sherryä, sitruunaa ja persiljaa
4 osteria, tonnikalatartar, skagen, kylmäsavulohta ja Jäämeren katkarapuja
10 premium osteria, tonnikalacarpaccio, skagen, savulohirillette, keitettyjä merirapuja sekä
Jäämeren katkarapuja
Boulevardin snapsi tyhjästä osterinkuoresta tarjoiltuna
Ruskistetussa voissa paistettua merianturaa, kapriksia, sitruunaa ja persiljaa
Grillattua merianturaa, oliiviöljyä, kapriksia ja persiljaa
Ruskistetussa voissa haudutettua taimenta ja appelsiini-beurre blanc -kastiketta
Höyrytettyä kuhaa, kukkakaalipyreetä ja muikunmätikastiketta
Grillattu tonnikalapihvi, béarnaise-kastiketta ja rucolasalaattia
Linguine-pastaa raa’an jättikatkaravun, kuivatun tomaatin ja paahdetun valkosipulin kera
Grillattua kukkakaalia, romesco-kastiketta ja rosmariinivinaigretteä
Naudan sisäfilepihvi kermaisen pippurikastikkeen kera
Rakuunavoilla maustetut pavut
Vihersalaattia ja sinappivinegretteä
Rapeita ranskalaisia ja parmesaania
Täyteläinen perunapyree puikulaperunasta
Tahitin Grand Cru -vaniljajäätelöä
Tahitin Grand Cru -vaniljajäätelöä ja kuningatarhilloa
Lämmin tummasuklaafondant ja karamellijäätelöä
Karamellipannacotta, vaniljaa ja viskiä, hommage à Chez Dominique
Päivän sorbetti ja samppanjaa
Valikoima juustoja, vihersalaattia ja grillattua leipää
Joulu on täällä! Tervetuloa nauttimaan 4 ruokalajin joululounasta Boulevardilla.
Joululounaat ovat tarjolla arkisin 1. - 23.12. klo 11:00 alkaen.
Lämmintä savusiikaa sisältävät kroketit
Savustettua lohta, graavisiikaa, silliä, skagenia Tarjoillaan perunoiden ja mallasleivän kanssa
Kaviaaria ja ostereita saatavilla lisänä päivän hintaan
Höyrytettyä kuhaa kukkakaalipyreellä, höyrytettyä pak choita ja muikunmäti–beurre blanc -kastike
Paahdettua ankanrintaa grillatulla kaalilla, perunapyree confitoidulla ankanreisillä ja kermainen ankkakastike
Mangoa ja litsiä ja samppanjavaahdolla
Hintaan 64€ - 4 ruokalajia
Hintaan 129€ - 4 ruokalajia, lasi kuohuvaa tai lämmintä omenaglögiä, suositusviinit menulle, kahvi/tee ja avec
KROKETIT
Lämpimiä cheddar- kroketteja
BOULEVARD KALALAUTANEN
Punajuurisalaatti, baba ganoush, pikkelöity porkkana ja sienisalaatti Tarjoillaan perunoiden ja mallasleivän kanssa
(Boulevard schnaps 10 €)
PAAHDETTUA KUKKAKAALIA
Paahdettua kukkakaalia, manteli- romescolla ja rosmariinivinaigretellä
(Juustoja lisukkeineen 16 € per henkilö)
MR. EXOTIQUE
Mangoa ja litsiä samppanjavaahdolla
Boulevardin Oyster Club joka lauantai klo 15:00 - 17:00!
Tyynenmeren ostereita hintaan 3 € / kpl
Spesiaalina:
Gratinoituja ostereita 7 € / kpl
Premium- osterit 8 € / kpl
Intohimolla valikoitu viinilistamme painottuu vahvasti Euroopan maiden viineihin, ja se sisältää laadukkaita poimintoja niin pientuottajilta kuin tunnetuimmilta viinitaloiltakin. Viinissä meille on tärkeää niiden puhtaus, tasapaino sekä nautittavuus.
Cocktail-listamme muodostuu moderneista klassikoista, jotka saavat baarimestarimme käsissä persoonallisen vivahteensa. Emme kikkaile koristeilla vaan pääosassa cocktaileissamme on laadukkaat raaka-aineet ja makujen tasapaino. Yksinkertaisuus ja tyylikkyys ovat meille avainsanoja, myös juomissa.
Codigo Blanco tequila, viikuna, verigreippisooda
Bache Gabrielsen konjakki, Dry curacao, tyrni, shiso
Glenrothes 12 viski, Boulevardin falernum, inkivääri, hunaja
Nemiroff vodka, tomaatti, hummeriliemi, mausteita
Knob Creek ruisviski, kamomilla, lakritsinjuuri
Planteray tumma rommi, Dolin punainen vermutti, sherry
Blanco tequila, sitruuna-greippi Cointreau, lime, jalapeño
Rakastetun Goldfish -baarin reseptiä noudattaen!
Bombay Sapphire, lime
Citadelle, sitruunankuori
Hendrick's, kurkku ja mustapippuri
Four Pillars rare, appelsiini
Ägräs Abloom, sitruuna
Tanqueray No. 10, verigreippi
Hiilihapotettu ja suodatettu Thoreau-vesi 0,75l