Parhaimpia ovat yhdessä jaetut hetket hyvän ruoan ja juoman äärellä! Vaikka toisinaan otamme ruoan valmistuksen jopa vakavasti, tarjoiluistamme nauttimisen tulee olla hauskaa. Ruokalistamme on kunnianosoitus merten ja vesistöjen maukkaimpia antimia kohtaan. Keskitymme raaka-aineissa vahvasti tuoreisiin, vastuullisesti kasvatettuihin ja pyydettyihin mereneläviin. Meillä raaka-aineet ja niiden alkuperä ovat kaiken keskiössä. Tuoreet osterit, äyriäiset, kalat ja simpukat valmistetaan klassisia ruoanvalmistustapoja kunnioittaen, kuitenkin rohkeasti soveltaen.
Tarjoilemme lounas tiistaista perjantaihin klo 11.30-15.00. Tarjolla on viikottain vaihtuvien annosten lisäksi koko à la carte listamme antimet.
Lounasannokset tarjoillaan hapanjuurileivän kera.
Lämpimästi tervetuloa!
Rapeaa turskaa, ranskalaisia, herneitä ja tartar-kastiketta
Lämminsavulohta, salaattia, vihreitä papuja ja kananmunaa
Paahdettua härän sisäfileetä, fermentoitua pippurikastiketta, tarjoillaan ranskalaisten kanssa
Lohta, perunaa ja tilliä kermaisessa liemessä
Joululounaat ovat tarjolla 25.11.-20.12. maanantaista perjantaihin. Joululounasmenun lisäksi tarjolla on koko a la carte -lista.
Viinisuositukset + 59 €
Lämpimiä cheddar-täyteisiä tuulihattuja
Lohta, siikaa, silliä, silakkaa ja skagenia
tarjoillaan perunoiden ja mallasleivän kanssa
Haudutettua kuhaa, simpukoita ja kaalia
TAI
Paahdettua ankkaa, kermaista riistakastiketta ja punakaalia
Juustoja lisukkeineen
(8 € / 12 € / 16 € per henkilö)
Alphonso-mangoa, litsiä ja samppanjavaahtoa
Viinisuositukset + 59 €
Lämpimiä cheddar-täyteisiä tuulihattuja
Punajuurisalaattia, tillimunakoisoa, suolattua porkkanaa ja tofu-skagenia
tarjoillaan perunoiden ja mallasleivän kanssa
Paahdettua kukkakaalia, fermentoitua kaalia ja talviomenaa
Juustoja lisukkeineen
(8 € / 12 € / 16 € per henkilö)
Alphonso-mangoa, litsiä ja samppanjavaahtoa
Hapanjuurileipää ja voita
Boulevardin sillivoi ja sipulia + 2 €
Katkarapuja, muikun mätiä, majoneesia, tilliä ja paahtoleipää
Rapeaksi paistettua muikkua, perunapyree, pikkelikurkkua ja ruskistettua voita
Tahitin Grad Cru vaniljajäätelöä ja lakkoja
Juomasuositukset 46 €
Keittiömestarimme suunnittelema eheä kokonaisuus keittiömme parhaimmista antimista. Menu Boulevard on saatavilla illallisella ja tarjoillaan aina koko pöytäseurueelle, erityisruokavaliot huomioiden.
Hapanjuurileipää ja voita
Boulevardin sillivoi ja sipulia + 2 €
Kevyesti suolattua keltapyrstöpiikkimakrillia, limekaviaaria ja nahm jim -kastiketta
Kermainen hummeripasta, kuivattuja tomaatteja, sahramia ja basilikaa
Haudutettua taimenta ja appelsiini-beurre blanc, perunapyrettä ja vihreä salaatti
Karamellipannacotta, vaniljaa ja rommia, hommage Chez Dominique
Viinisuositukset + 64 €
Tyynenmeren tai Belon ostereita
1 kpl / 6 €, 3 kpl / 18 €, 6 kpl / 31 €
Gratinoituja ostereita
1 kpl / 7 €, 3 kpl / 21 €, 6 kpl / 37 €
Black label 50g 120 € / 30g 80 €
Oscietra 50g 160 € / 30g 90 €
Muikunmäti 50g 24 € / 30g 18 €
Kaviaarit tarjoillaan smetanan, ruohosipulin ja paahtoleivän kera
Hapanjuurileipää ja voita
Boulevardin sillivoi ja sipulia + 2 €
Jäämeren katkarapuja ja Thousand Island -kastiketta
Marinoituja oliiveja
Savusiikarillette ja paahtoleipää
Rapea katkaraputoast
Kylmäsavustettua lohta, ranskankermaa ja piparjuurta
Kevyesti suolattua keltapyrstöpiikkimakrillia, limekaviaaria ja nahm jim -kastiketta
Kevyesti suolattua siikaa, verjus, oliiviöljyä ja rosépippuriA
Paahdettua punajuurta, endiiviä, hasselpähkinää ja Stilton-juustoa
Katkarapuja, muikun mätiä, majoneesia, tilliä ja paahtoleipää
Paahdettua kampasimpukkaa, hietasimpukoita, n’dujaa ja valkosipulivoita
Hirvitartar, muikunmätiä, kananmunan keltuainen ja piparjuurta
Perinteinen, kermainen lohikeitto
Kermainen hummeripasta, kuivattuja tomaatteja, sahramia ja basilikaa
6 osteria, jäämeren katkarapuja, marinoituja simpukoita, graavisiikaa ja skagen
10 osteria, jäämeren ja Atlantin katkarapuja, graavisiikaa, muikunmätiä, kylmäsavulohta ja marinoituja simpukoita
Grillattuja Atlantin rapuja, oliiviöljyä, rosmariinia ja Espelette-chiliä
Grillattua piikkikampelaa ja merileväpersillade
Grillattua hummeria, konjakkia, valkosipulia ja persiljaa
Puolikas / kokonainen
Rapeaksi paistettua muikkua, perunapyree, pikkelikurkkua ja ruskistettua voita
Haudutettua taimenta ja appelsiini-beurre blanc
Kokonainen meriantura pannulla paistettuna,
ruskistettua voita, kaprista ja persiljaa
Paahdettua kukkakaalia, manteliromescoa ja yrttisalaattia
Paahdettua ankanrintaa, punakaalia ja kermaista calvadoskastiketta
Vihreitä papuja ja rakuunaa
Vihersalaattia ja sinappikastiketta
Rapeita tikkuperunoita ja parmesaania
Puikulapyree
Tahitin Grand Cru vaniljajäätelöä
Tahitin Grand Cru -vaniljajäätelöä ja lakkoja
Päivän sorbetti ja samppanjaa
Karamellipannacotta, vaniljaa ja rommia, hommage Chez Dominique
Lämmin tummasuklaafondant ja karamellijäätelöä
Sitruunasouffle ja mascarponejäätelöä
Valikoima juustoja, klementiinihilloa ja tattarikeksejä
Itsenäisyyspäivänä 6.12. Boulevardilla juhlitaan niin Suomen itsenäistymistä, kuin Boulevardin yhteistyötä Boizel-samppanjatalon kanssa. Rypäleisen yhteistyön myötä Boulevard edustaa Boizelin tunnettua sampanjataloa, tuoden viinilistalleen laadukkaan valikoiman heidän sampanjoitaan. Kyseisenä iltana voit nauttia merten ja viinikellarien antimista, joko juhlaa varten suunnittelemamme Seafood & Champagne -menun tiimoilta, tai juuri niin kuin haluat valiten menultamme mieluisia annoksia. Boizel samppanjatalon vientijohtaja Marine Chantepy on paikan päällä kertomassa sampanjoista klo 17.30-20.00 jtuona iltana, ja avattuna on toinen toistaan upeampia sampanjoita, joita voi tilata nautittavaksi laseittain.
Tervetuloa viettämään Itsenäisyyspäivää Boulevard Bar & Seafoodiin!
Neljän ruokalajin menu samppanjoineen 135 €, pelkkä menu 69 €
Ostereita tarjoiltuna mignonetten ja sitruunan kanssa
Boizel Brut Double Magnum NV
Hummerikeittoa ja Amarettovaahtoa
Boizel Rosé Absolu NV
Haudutettua taimenta ja appelsiini beurre blanc, tarjoillaan perunapyreen ja vihersalaatien kanssa
Boizel Grand Vintage 2014 Magnum
Litsiä, mangoa ja samppanjavaahtoa
Samppanjacocktail
Intohimolla valikoitu viinilistamme painottuu vahvasti Euroopan maiden viineihin, ja se sisältää laadukkaita poimintoja niin pientuottajilta kuin tunnetuimmilta viinitaloiltakin. Viinissä meille on tärkeää niiden puhtaus, tasapaino sekä nautittavuus.
Cocktail-listamme muodostuu moderneista klassikoista, jotka saavat baarimestarimme käsissä persoonallisen vivahteensa. Emme kikkaile koristeilla vaan pääosassa cocktaileissamme on laadukkaat raaka-aineet ja makujen tasapaino. Yksinkertaisuus ja tyylikkyys ovat meille avainsanoja, myös juomissa.
Bombay Sapphire Gin, lemon, sugar, Champagne
Maker's Mark Bourbon, Campari, Washington Amaro, Antica Formula
Ketel One Vodka, tomato, spices
Tanqueray Ten Gin, Noily Prat
Campari, orange juice
Italicus, Bergamotto fantastico, Aperol, grapefruit, Cremant
Tanqueray Gin, Fever tree tonic, and pink grapefruit
Choya Umeshu, Yoigokochi Sake, Yoigokochi Yuzu Sake, mandarin, kaffir lime
Hine Rare, Tia-Maria, tiramisu foam